BrainPOP

בטיחות המזון

ברור שחשוב לאכול, אך האם ידעתם שמזון עלול לסכן את בריאותכם? בסרטון זה תום ומובי מלמדים כיצד לשמור על בטיחות המזון. תלמדו מהי הרעלת מזון, ואילו סוגי מזון יכולים לשמש בית גידול לחיידקים, לעובש ולפטריות. תבינו מדוע חשוב לרחוץ ידיים לפני ואחרי שנוגעים במזון, ותלמדו גם על פסטור, על תאריכי תפוגה ועל מזונות מתכלים. הרי אף אחד לא רוצה לאכול אוכל רקוב או לשתות חלב חמוץ.

מעוניינים לצפות בסרטון בטיחות המזון?
לחצו כאן לרכישת מינוי



כניסה למנויים